Carinfo.hu
A Datahouse Kft. autópiaci információs rendszere, amely az összes járműkategória forgalomba helyezési adatait elemzi, dolgozza fel. A rendszer hírszinten tartalmazza az autópiac változásait, aktuális és múltbéli árakat, valamint az aktuális akciókat. A Carinfo.hu felhasználói gépjármű importőrök, autófinanszírozással foglalkozó bankok, leasing társaságok, autópark kezelők, akik a Carinfo.hu adatbázisához való hozzáférésen felül e-mailben is megkapják az információkat jogosultságaik függvényében.


Piaggio.hu
A Piaggio magyarországi importőrének honlapja, amely két fő részből áll. A publikus felületen a forgalmazott termékek kerülnek bemutatásra modellenként admin felületről tölthető formában. Ezt egészíti ki a különböző szolgáltatói oldalak köre, híroldal, fórum, használtmotor, stb.

A másik felület a márkakereskedői információs rendszer, amely kereskedők on-line kapcsolatát biztosítja a következő területeken: járműkészlet és foglalási lehetőség, eladási dokumentálás, garanciajelentések, alkatrész készlet és rendelés, valamint a különböző információs anyagok letöltési felülete.


MentorCar autókereskedelmi elemző rendszer
A netes rendszer a gépjármű márkakereskedők tevékenységének elemzésére készült. A program két fő, de egymásba kapcsolódó rendszerből áll. Az alap az újgépjármű értékesítés adatainak eredményességi elemzéséből, gazdálkodási, pénzügyi adatokból és a cég marketing hatékonyságának méréséből áll. Ehhez kapcsolódik a CRM modul, amely az ügyfélkövetést teszi egyszerűvé.

A rendszer második része a használtautó területe, amely a fentieken felül készletezési (készletköltség számítási lehetőséggel) funkciókkal is rendelkezik, illetve segítségével automatikusan történik a felvásárláskor és eladáskor szükséges okmányok, dokumentációk kitöltése. A készletprogram alkalmas arra is, hogy a webes megjelenés adatbázisa legyen.

Mindkét területen lehetőség van az automatikus adat import és export végzésére.

Újautó rendszer Használtuató rendszerÜgyfél elégedettségi vizsgáló program
A program segítségével szervezett keretek között lehet végezni a vizsgálatokat úgy, hogy mindig csak a szükséges információ áll a kérdező rendelkezésére, de végig vezeti a szükséges folyamaton. Az értékelés azonnal elkészül és az akár diagramos formában is lekérdezésre kerülhet. A program jelenleg 3 alkalmazási módot tud kezelni:
További információ